Självledarskap för ledare och nyckelpersoner – Yxlan 29/8-1/9 2024

Självledarskap för ledare och nyckelpersoner – Yxlan 29/8-1/9 2024

I denna workshop kommer vi att fördjupa oss i självledarskap, vilket vi inser är viktigare än någonsin.

Syftet med dessa dagar är att vi alla ska få tillgång till ett klokt, empatiskt och eftertänksamt självledarskap och ledarskap. I det nya komplexa arbetslivet behöver vi se om vårt inre för att kunna leda oss själva och andra. Vår grundsyn är att om vi mår bra så gör vi bra, vilket gör att andra mår bra som gör bra. Ringar på vattnet-principen, vilket även sprider goda relationer med kollegor, kunder, samarbetspartners m fl.

Vårt arbetssätt utgår från psykosyntesens teoribildning där man arbetar mycket med delpersonligheter, dvs våra inlärda egenskaper, beteenden och strategier. Det är ett fantastiskt effektivt redskap och som helt stämmer överens med senaste tidens rön inom neurovetenskapen.

Psykosyntes är en metod för psykologisk utveckling och självförverkligande för den som inte vill bli omedvetet fast i gamla invanda reaktionsmönster och strategier, utan istället vill ta kommando över sig själv och sitt liv. Ett sätt att stärka sitt självledarskap, med andra ord.

Sen blir det förstås mycket mys också. Här finns vedeldad badtunna och bastu, möjlighet att hänga med och lägga ut nät eller göra en kortare båtutflykt till Blidö. Och det blir massa god hemlagad närproducerad mat, god dryck och trevligt umgänge.

Efter genomförd workshop har du fått:
– Ökad självkännedom för ett mer medvetet och framgångsrikt självledarskap och ledarskap.
– Förståelse för dina mönster, hur du exvis hindrar dig själv, och vad du kan göra åt det.
– Verktyg för hur du kan hantera olika situationer och personer.
– Ökad insikt om dina inre drivkrafter.
– Insikt om outnyttjad egen potential.
– Nya branschöverskridande affärsrelationer.

Datum: 29/8-1/9. Vi samlas torsdag kväll kl 18 för välkomstdrink och middag. Vi avslutar på söndagen vid kl 16.

Plats: Skomakarängen på Yxlan, en dryg timme med bil från Stockholm. Samåkning brukar uppstå.

Pris: 14.800 kr inkl kost och logi (ex moms).

Nedan kan du se lite bilder från Skomakarängen. Vi kommer vara de enda gästerna och ha hela boendet för oss själva.

Vi brukar ha en gemensam träff alt enskilda samtal innan workshopen för att stämma av förväntningar och behov.

Denna workshop riktar sig enbart till kvinnor. Max 8 deltagare. Anmäl ditt intresse snarast.

Avbokningsregler: Anmälan är bindande. Vid avbokning senast 4 v före workshopens start återbetalas 90%. Vid senare avbokning medges ingen återbetalning men platsen kan överlåtas till annan person.

Workshopledare: Ansvariga för workshopen har mångårig erfarenhet av strategiskt ledarskap, kommunikation och förändringsarbete i kombination med gedigen kunskap inom psykologi och personlig utveckling.

Janet Berlin
Executive Speaking Partner med 25 år som managementkonsult inom ledning och styrning. Dipl psykosyntesterapeut. Certifierad styrelseledamot.

Ingrid Lindmark
Executive Speaking Partner med 25 år som kommunikations- och varumärkesstrateg. Dipl terapeut i psykosyntes, kognitiv beteendemetodik och neurofeedback. Certifierad i bl a Kärnkvadranten, Förändringens fyra rum och Personlig dialektik.

Har du frågor, kontakta oss gärna: janet@executivespeakingpartner.se, 070-585 21 91 eller ingrid@executivespeakingpartner.se, 070-374 28 53.

Anmäl ditt intresse till nån av oss: janet@executivespeakingpartner.se, 070-585 21 91 eller ingrid@executivespeakingpartner.se, 070-374 28 53.