Professionell och personlig utveckling workshop 3-6 maj 2018

Professionell och personlig utveckling workshop 3-6 maj 2018

3-6 maj 2018 i Bardolino, vid Gardasjön

Denna workshop riktar sig till dig som ledare eller nyckelperson som vill utvecklas och öka dina förutsättningar för att lyckas i ditt uppdrag och samtidigt må bra som människa. Under fyra dagar riktar vi nyfiket blicken inåt. Du får hjälp att upptäcka och utveckla sidor hos dig själv som gör dig mer komplett, effektiv och i balans. Du kommer få insikter och verktyg som kan hjälpa dig att få ut mer av dig själv och ditt liv, både i jobbet och privat.

Vi bor i den pittoreska byn Bardolino vid Gardasjöns strand. Genom vårt samarbete med Sigva vinimportör är vi inbjudna till den anrika vingården Guerrieri Rizzardi. Vi kommer få njuta av allt vad vingården och denna vackra plats har att erbjuda. Workshopen pågår torsdag-söndag och förutom härliga upplevelser i vinets tecken kommer du få:

  • Ökad självkännedom för ett mer medvetet och framgångsrikt (själv)ledarskap.
  • Ny kunskap om gruppdynamik och organisation.
  • Verktyg för hur du kan hantera olika personligheter och skapa effektivare team.
  • Insikter om hur du kan nå din fulla kapacitet.
  • Nya affärsrelationer.

Kommentarer från tidigare workshopdeltagare:

”Enastående bra upplägg och jättebra övningar.”
”Bra att vi alla var väldigt olika, det gav ett stort mervärde. ”
”Förvånad och glad över alla nya insikter.”
”Skönt att ha mycket egen tid mellan passen för reflektion osv.”
”Fick ut mer än ett år i terapi.”
”Man vill ju nästan ha mer av allt.”
”Världsklass!”

Hitta nycklarna till din fulla kapacitet

Framtidens ledarskap, Det hållbara ledarskapet… Alla nya ledarskapsteorier har en sak gemensamt: Äkthet. De flesta vet att när vi tillåter oss att vara mer oss själva, så både mår och presterar vi bättre. Du kommer att upptäcka nya sätt att se på dig själv och få större tillgång till din inneboende kapacitet. Kanske din största tillgång är en sida hos dig själv som du trycker ner? Livet blir både enklare och roligare när vi lever i samklang med våra värderingar och har tillgång till hela vår palett av förmågor.

Vässa din förmåga att hantera olika typer av människor

Ett framgångsrikt ledarskap och självledarskap förutsätter en god förståelse för hur vi människor fungerar – varför vi gör och reagerar som vi gör, hur vi fattar beslut osv. Genom en blandning av teori och upplevelsebaserade övningar, kommer du att få ökad insikt och förståelse för både dig och andra. Du får verktyg som du direkt kan använda för att nå fram bättre och skapa ett klimat som främjar förändring och utveckling, både på jobbet och privat.

Organisation och ledarskap i framkant

Många menar att ett paradigmskifte inom organisation och ledarskap är på väg – och att det är helt nödvändigt. Vissa företag har redan börjat jobba på helt nya sätt. Vi ger en inblick i dessa nya strömningar.

Pdf med fullständigt program

Tid, plats och pris

Denna workshopomgång riktar sig enbart till kvinnor. Max 10 deltagare.
Workshopen föregås av individuella intervjuer med samtliga deltagare.
Skriftlig anmälan senast 2 veckor innan start.
Anmälningsblankett med avbokningsregler.

Tid: Torsdag 3 maj – söndag 6 maj. Vi startar på morgonen den 3 maj, nedresa sker valfri tid den 2 maj.
Pris: Workshop 11.700 kr. Kost, logi och aktiviteter 7.100 kr. Totalt 18.800 kr. Flyg till Milano tillkommer och bokas individuellt.
Plats: Bardolino, vid Gardasjön. Länk till en av lägenheterna vi kommer bo i. Länk till vingården.

Workshopledare

Janet Berlin
Executive Speaking Partner med 25 år som managementkonsult inom ledning och styrning. Dipl psykosyntesterapeut. Certifierad i EQ-test, IDI m fl psykologiska instrument. Certifierad styrelseledamot.

Ingrid Lindmark
Executive Speaking Partner med 25 år som kommunikations- och organisationskonsult. Dipl terapeut i psykosyntes och kognitiv beteendemetodik. Certifierad i bl a Kärnkvadranter, Förändringens fyra rum och Personlig dialektik.

Har du frågor, kontakta oss gärna: Ingrid 070-374 28 53, Janet 070-585 21 91, info@executivespeakingpartner.se.

Bilder från vingården och Bardolino.