Kundcase

Åsa Ceder
Styrelseproffs

Vad skulle du säga till en person som du tycker skulle anlita Executive Speaking Partner?

Spontant: Gör det! Kombinationen av att de är både management- och kommunikationskonsulter och terapeuter är fenomenal för att kunna prestera på topp! Att må bra själv och ha balans i livet utanför yrkeslivet har hjälpt mig väldigt mycket.

Hur skulle du i korta ordalag beskriva det man får ut av att ha en egen Speaking Partner?

Det är otroligt skönt att alltid ha någon som stöttar och utmanar mig att få ut det bästa av mig. Under åren har jag stått inför många vägval och svåra situationer. Med Executive Speaking Partners hjälp har jag klarat av dessa på ett mycket bättre sätt än jag annars hade kunnat göra. Jag har ett väldigt stort förtroende för dem och har lärt mig mängder om olika metoder och angreppssätt.

Har du någon solskenshistoria från ert samarbete?

Många! Bland annat när jag som ny styrelseordförande fick hantera en rättsprocess och hamnade i ett mediedrev. Det var en riktigt tuff utmaning och det var enormt skönt att ha Executive Speaking Partner som stöd, både i strategiska frågor och med mediehanteringen.
Läs en längre intervju med Åsa Ceder

Mikael Söderlund
Chief Sales Officer, Swedish Fitness Group

Vad skulle du säga till en person, som du tycker skulle anlita Executive Speaking Partner?

För mig har en helt ny värld och nya möjligheter öppnat sig, både affärsmässigt och privat. Jag hade aldrig ens kunnat se den framtid som jag lever idag utan detta. Värt hur mycket som helst!

Hur skulle du i korta ordalag beskriva det man får ut av att ha en egen Speaking Partner?

Du får upp ögonen för dig själv, dina styrkor och möjligheter, blir utmanad att tänja gränser, får hjälp att tänka i nya banor och blir pushad att ta nya steg. Sen får du ovärderlig sparring och rådgivning i lednings- och affärsutvecklingsfrågor. Dessutom får du värdefull teoretisk kunskap och effektiva verktyg.

Har du någon solskenshistoria från vårt samarbete?

Jag längtar till varje möte. Det säger väl allt!

Sofia Cederlöf
Compliance Manager, SEB

Vad skulle du säga till en person, som du tycker skulle anlita Executive Speaking Partner?

Om du känner att du fastnat i dina egna hjulspår och att det är dags att lyfta dig själv till en ny nivå, både på ett personligt och yrkesmässigt plan, är de helt rätt samarbetspartner.

Hur skulle du i korta ordalag beskriva det man får ut av att ha en egen Speaking Partner?

För mig är det perfekt. Utan att jag förstått det har min yrkesmässiga problematik ofta hängt ihop med det personliga. När den ena knuten löst sig har det fått positiva effekter på andra knutar. Det är en otrolig trygghet att kunna ta upp alla typer av situationer och få den sparring jag behöver.

Har du någon solskenshistoria från vårt samarbete? 

Det är en härlig känsla när polletten äntligen ramlar ner hos en, och det gör det ofta när jag träffar min Speaking Partner!

Rebecka Wedlund
VD Groowytech

Vad skulle du säga till en person, som du tycker skulle anlita Executive Speaking Partner?

Gör det! Det kan förändra ditt liv, det gjorde det för mig.

Hur skulle du i korta ordalag beskriva det man får ut av att ha en egen Speaking Partner?

Ett andningshål, tid för reflektion och en resa mot att förstå, bejaka och framförallt uppskatta sig själv.

Har du någon solskenshistoria från vårt samarbete? 

Jag är idag min allra gladaste, goaste och mest älskade vän, istället för som innan min egen värsta fiende.

Anne Falkirk
Delägare och creative Director, Food to Happen

Vad skulle du säga till en person, som du tycker skulle anlita Executive Speaking Partner?

Om det skaver i dina relationer på jobbet, vet jag att du får bra hjälp. De är både erfarna terapeuter och rutinerade managementkonsulter, med stor kunskap om människors beteenden och vad som krävs av dig som chef, ägare eller anställd.

Hur skulle du i korta ordalag beskriva det man får ut av att ha en egen Speaking Partner?

Som ledare är man ofta ensam på jobbet, att regelbundet kunna träffa någon och bolla både små och stora frågor med är både en trygghet och inspiration. Din Speaking Partner står på din sida och hjälper dig att se dig själv, utvecklas, bryta invanda mönster och frigöra din egen och andras kraft.

Har du någon solskenshistoria från vårt samarbete? 

Jag fick hjälp att se att jag var utsatt för härskarteknik och verktyg för att hantera det.

Mirjam Johansson
VD Target Aid

Vad skulle du säga till en person, som du tycker skulle anlita Executive Speaking Partner?

När man vill bli bättre på något i sportvärlden är det så självklart att anlita en coachande partner som lyfter fram ens fulla potential. Det borde vara obligatoriskt i sitt eget privata och professionella liv! Låt dig själv bli coachad till ”ditt bästa jag”. Det är magiskt och jag skulle aldrig vilja vara utan nu när jag testat!

Hur skulle du i korta ordalag beskriva det man får ut av att ha en egen Speaking Partner?

Ett väldigt bra fågelperspektiv på tillvaron, förmågan att göra viktiga val och fokusera på RÄTT saker som får en stor påverkan i vart jag styr min tillvaro.

Har du någon solskenshistoria från vårt samarbete?

Min speaking partner fick mig faktiskt ut på date efter mycket motstånd från min sida. Då träffar jag mot alla odds mannen jag drömt om! Och gissa om jag är tacksam för denna bonus!