Workshop personlig och professionell utveckling – fördjupning, 5-8/9 2021

Workshop personlig och professionell utveckling – fördjupning, 5-8/9 2021

Denna workshop vänder sig till dig som tidigare har deltagit i någon av våra workshops för professionell och personlig utveckling. Nu tar vi ännu ett rejält kliv i vår individuella utveckling. 

Den här gången kommer vi fokusera på självledarskap, vilket är viktigare än någonsin nu i dessa pandemitider. Tyngdpunkten kommer att ligga på att få ökad förmåga till kontroll och tillit i ditt självledarskap/ledarskap.

Vi börjar med repetition såväl teoretiskt som praktiskt av arbetet med delpersonligheter, dvs våra inlärda egenskaper, beteenden och strategier. Därefter kommer vi fördjupa oss i delpersonlighetsarbetet och du kommer kanske hitta nya kompetenser och förmågor i din ”inre ledningsgrupp”. 

Vi kommer också jobba med att identifiera ett eller två av våra, för tillfället, mest påtagliga hinder och arbeta med förhållningssätt för att övervinna dessa.

Dessutom kommer vi arbeta med inre drivkrafter – vad som är viktigt för dig och motiverar dig, vad som skapar tillfredsställelse och mening – för att du ska trivas och komma till din rätt både på jobbet och privat. 

Ju mer vi förstår oss själva och andra, desto bättre ledare och medarbetare blir vi. Och desto mer välfungerande och effektiva team kan vi skapa.

Efter genomgången workshop kommer du ha verktyg och metoder för att navigera och åstadkomma önskvärda resultat, såväl privat som professionellt.

Slutgiltigt program kommer fastslås efter intervjuer med samtliga deltagare för att kunna tillgodose eventuella önskemål.

Efter genomförd workshop har du fått:

  • Ökad tillit och kontroll i ditt självledarskap/ledarskap.
  • Kunskap om tekniker för att främja beteenden för önskvärd effekt.
  • Metoder för att eliminera eller övervinna hinder.
  • Ökad insikt om dina inre drivkrafter.
  • Nya affärsrelationer.

Workshopen pågår tre dagar med samling och middag på söndag kväll.

Den här gången kommer vi vara på Grå Gåsen på Gotland (där man spelar in Så mycket bättre). De är vana att jobba coronasäkert och alla kommer ha ett eget rum. 

Det kommer även finnas möjlighet till trevliga sidoaktiviteter att välja bland, som vedeldad badtunna, besök på gin-destilleri, utflykt i det vackra landskapet, besök hos keramiker/galleri mm.

Datum: 5 – 8 sseptember 2021 (söndag kväll – onsdag eftermiddag)
Pris: Workshop 7.800 kr, kost och logi 6.500 kr. Totalt 14.300 kr ex moms.
Plats: Grå Gåsen, Burgsvik Gotland (1 dryg timme med bil från Visby)

Har du frågor, kontakta oss gärna: info@executivespeakingpartner.se, Ingrid Lindmark 070-374 28 53, Janet Berlin 070-585 21 91.

English

Bilder från tidigare workshop på Grå Gåsen: