Workshop i affärsmässig personlig utveckling – 5 dagar i Marocko

Workshop i affärsmässig personlig utveckling – 5 dagar i Marocko

Denna workshop riktar sig till dig som ledare eller nyckelperson som vill öka dina förutsättningar för att utvecklas och lyckas i ditt uppdrag och samtidigt må bra som människa.

Under fem dagar riktar vi nyfiket blicken inåt. Du får hjälp att upptäcka och utveckla sidor hos dig själv som gör dig mer komplett, effektiv och i balans. Du kommer få insikter och verktyg som kan hjälpa dig
att få ut mer av dig själv och ditt liv, både i jobbet och privat. Syftet är att sparra dig till en ny nivå.

Efter genomförd workshop har du fått:

  • Ökad självkännedom för ett mer medvetet och framgångsrikt ledarskap och självledarskap.
  • Ny kunskap om gruppdynamik och organisation.
  • Verktyg för hur du kan hantera olika situationer/personer och skapa effektivare team.
  • Insikter om hur du kan nå din fulla kapacitet.
  • Inspiration och nya uppslag.
  • Nya branschöverskridande affärsrelationer.

Kommentarer från tidigare workshopdeltagare:

”Enastående bra upplägg och jättebra övningar.”
”Bra att vi alla var väldigt olika, det gav ett stort mervärde. ”
”Förvånad och glad över alla nya insikter.”
”Skönt att ha mycket egen tid mellan passen för reflektion osv.”
”Fick ut mer än ett år i terapi.”
”Världsklass!”

Hitta nycklarna till din fulla kapacitet

Framtidens ledarskap, Det hållbara ledarskapet… Alla nya ledarskapsteorier har en sak gemensamt: Äkthet. De flesta vet att när vi tillåter oss att vara mer oss själva, så både mår och presterar vi bättre. Du kommer att upptäcka nya sätt att se på dig själv och få större tillgång till din inneboende kapacitet. Kanske din största tillgång är en sida hos dig själv som du trycker ner? Livet blir både enklare och roligare när vi lever i samklang med våra värderingar och har tillgång till hela vår palett av förmågor.

Vässa din förmåga att hantera olika typer av människor

Ett framgångsrikt ledarskap och självledarskap förutsätter en god förståelse för hur vi människor fungerar – varför vi gör och reagerar som vi gör, hur vi fattar beslut osv. Genom en blandning av teori och upplevelsebaserade övningar, kommer du att få ökad insikt och förståelse för både dig och andra. Du får verktyg som du direkt kan använda för att nå fram bättre och skapa ett klimat som främjar förändring och utveckling, både på jobbet och privat.

Organisation och ledarskap i framkant

Många menar att ett paradigmskifte inom organisation och ledarskap är på väg – och att det är helt nödvändigt. Vissa företag har redan börjat jobba på helt nya sätt. Vi ger en inblick i dessa nya strömningar.

Pdf med fullständigt program

Tid: Vi har prelbokat v 12 resp 13. När vi har en full grupp beslutar vi exakta datum utifrån vad som passar för samtliga deltagare.

Plats: Vi bor i en fantastiskt vackert inredd riad (traditionellt marockansk hus med kringbyggd innergård) med utsikt över havet och bergen. Dar Boutazert ligger 2 mil från Essaouira och 2,5 tim från Marrakesh. Här finns en 20-meters pool, gym, hamam, massage, öppen spis och en härlig rosenträdgård. Vi har en helt egen stjärnkock som lagar fantastisk mat från egna odlingar och lokala råvaror, inte minst från havet. En kväll kommer vi bli serverade middag på den oändliga stranden.

Pris: Workshop 11.500 kr, kost/logi/aktiviteter 5.000 kr. Totalt 16.500 kr. Flyg tillkommer och bokas individuellt.

Det finns möjlighet att avsluta med en helg i Marrakech i en privatägd bostad i centrum av staden.

Denna workshopomgång riktar sig enbart till kvinnor. Max 8 deltagare. Anmälan ditt intresse snarast, dock senast 31 januari. Workshopen föregås av individuella samtal med samtliga deltagare.

Avbokningsregler: Vid avbokning senast 30 dagar före workshopens start återbetalas 50%, vid senare avbokning medges ingen återbetalning. Vid förhinder att delta kan platsen överlåtas till annan person.

Workshopledare

Janet Berlin
Executive Speaking Partner med 25 år som managementkonsult inom ledning och styrning. Dipl psykosyntesterapeut. Certifierad styrelseledamot.

Ingrid Lindmark
Executive Speaking Partner med 25 år som kommunikations- och organisationskonsult. Dipl terapeut i psykosyntes och kognitiv beteendemetodik. Certifierad i bl a Kärnkvadranter, Förändringens fyra rum och Personlig dialektik.

Har du frågor, kontakta oss gärna: Ingrid 070-374 28 53, Janet 070-585 21 91, info@executivespeakingpartner.se.

Bilder från Dar Boutazert