Workshop i affärsmässig personlig utveckling – 13-15 juni på Yxlan

Workshop i affärsmässig personlig utveckling – 13-15 juni på Yxlan

Denna workshop riktar sig till dig som ledare eller nyckelperson som vill öka dina förutsättningar för att utvecklas och lyckas i ditt uppdrag och samtidigt må bra som människa. Syftet är att sparra dig till en ny nivå.

Du kommer få insikter och verktyg som kan hjälpa dig att få ut mer av dig själv och ditt liv, både i jobbet och privat. Du får hjälp att upptäcka och utveckla sidor hos dig själv som gör dig mer komplett, effektiv och i balans.

Efter genomförd workshop har du fått:
– Ökad självkännedom för ett mer medvetet och framgångsrikt ledarskap och självledarskap.
– Ny kunskap om gruppdynamik och organisation.
– Verktyg för hur du kan hantera olika situationer/personer och skapa effektivare team.
– Insikter om hur du kan nå din fulla kapacitet.
– Inspiration och nya uppslag.
– Nya branschöverskridande affärsrelationer.

Kommentarer från tidigare workshopdeltagare:
”Enastående bra upplägg och jättebra övningar.”
”Fick med mig massor av verktyg som hjälper mig att leda och utveckla mig själv och min personal.”
”Förvånad och glad över alla nya insikter.”
”Bra att vi alla var väldigt olika, det gav ett stort mervärde. ”
”Skönt att ha mycket egen tid mellan passen för reflektion osv.”
”Fick ut mer än ett år i terapi!”
”Världsklass!”

Hitta nycklarna till din fulla kapacitet
Framtidens ledarskap, Det hållbara ledarskapet osv osv. Alla nya ledarskapsteorier har en sak gemensamt: Autenticitet. De flesta vet att när vi tillåter oss att vara mer oss själva, så både mår och presterar vi bättre. Du kommer att upptäcka nya sätt att se på dig själv och få större tillgång till din inneboende kapacitet. Kanske din största tillgång är en sida hos dig själv som du trycker ner? Livet blir både enklare och roligare när vi lever i samklang med våra värderingar och har tillgång till hela vår palett av förmågor.

Vässa din förmåga att hantera olika typer av människor
Ett framgångsrikt ledarskap och självledarskap förutsätter en god förståelse för hur vi människor fungerar – varför vi gör och reagerar som vi gör, hur vi fattar beslut osv. Genom en blandning av teori och upplevelsebaserade övningar, kommer du att få ökad insikt och förståelse för både dig och andra. Du får verktyg som du direkt kan använda för att nå fram bättre och skapa ett klimat som främjar förändring och utveckling, både på jobbet och privat.

Organisation och ledarskap i framkant
Många menar att ett paradigmskifte inom organisation och ledarskap är på väg – och att det är helt nödvändigt. Vi ger en inblick i dessa nya strömningar.

Pdf med fullständigt program

Tid: 13-15 juni med samling på kvällen den 12 juni, kl 18.

Plats: Skomakarängen, Yxlan, 1 timme norr om Stockholm.

Pris: Workshop 10.700 kr, kost & logi 5.900 kr. Totalt 16.600 kr.

Denna workshopomgång riktar sig enbart till kvinnor. Max 10 deltagare. Workshopen föregås av individuella samtal med samtliga deltagare. Anmäl ditt intresse snarast.

Avbokningsregler:  Anmälan är bindande. Vid avbokning senast 4 v före workshopens start återbetalas 90%, vid senare avbokning medges ingen återbetalning. Men vid förhinder kan platsen överlåtas till annan person.

Workshopledare: Ansvariga för workshopen har mångårig erfarenhet av strategiskt ledarskap, kommunikation och förändringsarbete i kombination med gedigen kunskap inom psykologi och personlig utveckling.

Janet Berlin
Executive Speaking Partner med 25 år som managementkonsult inom ledning och styrning. Dipl psykosyntesterapeut. Certifierad styrelseledamot.

Ingrid Lindmark
Executive Speaking Partner med 25 år som kommunikations- och organisationskonsult. Dipl terapeut i psykosyntes och kognitiv beteendemetodik. Certifierad i bl a Kärnkvadranten, Förändringens fyra rum och Personlig dialektik.

Har du frågor, kontakta oss gärna: kontakt@executivespeakingpartner.se

Bilder från tidigare workshops på Skomakarängen, Yxlan.