Utveckling i självledarskap, 1-5 sept 2022 i Marocko

Utveckling i självledarskap, 1-5 sept 2022 i Marocko

Denna workshop vänder sig till dig som tidigare har deltagit i våra program för professionell och personlig utveckling. Nu tar vi ännu ett rejält kliv i vår individuella utveckling. 

Den här gången kommer vi att fördjupa och förkovra oss ännu mer i självledarskap, vilket är viktigare än någonsin. I det nya komplexa arbetslivet behöver vi se om vårt inre för att kunna leda oss själva och andra. Vad vi behöver är ett klokt, empatiskt och eftertänksamt självledarskap – och ledarskap.

Vi börjar med repetition såväl teoretiskt som praktiskt av arbetet med delpersonligheter, dvs våra inlärda egenskaper, beteenden och strategier. Därefter kommer vi fördjupa oss i delpersonlighetsarbetet och utveckla din ”inre ledningsgrupp”. 

Dessutom kommer vi arbeta med att identifiera och bejaka våra (ofta omedvetna) drivkrafter – vad som skapar glädje och mening – för att du ska trivas, må bra och komma till din rätt både på jobbet och privat. 

Den teoretiska delen kommer framförallt att handla om neuropsykologi och polyvagal teori, och hur vi utifrån den kunskapen kan förbättra vårt mående.

Ju mer vi förstår och värnar om oss själva och andra, desto bättre ledare och medarbetare blir vi. Och desto mer välfungerande och effektiva team och organisationer kan vi skapa.

Datum:  1 – 5/9 2022
Pris: 18.500 kr ex moms
Plats: Boutiquehotell Dar Boutazert som ligger 2 mil från Essaouira, Marocko

I priset ingår utbildning samt boende i enkelrum med helpension 31/8-6/9. Flygresa och ev sidoaktiviteter betalas individuellt. Vi föreslår nedresa 31/8 och hemresa 6/9 med en dag i Marrakech. Förslag på flyg kommer att skickas separat.

Det kommer även finnas möjlighet till trevliga sidoaktiviteter att välja bland som utflykter, yoga, ridning på stranden mm.

Slutgiltigt program kommer fastslås efter intervjuer med samtliga deltagare för att kunna tillgodose eventuella önskemål och skräddarsy upplägget.

Efter genomgången workshop kommer du ha verktyg och metoder för att kunna utöva ett klokt, empatiskt och eftertänksamt självledarskap, och ledarskap.

Nedan kan du se lite bilder från Dar Boutazert. Vi kommer vara de enda gästerna och ha hela hotellet för oss själva.

Anmälan är bindande. Vid avbokning senast 4 v före workshopens start återbetalas 90%, vid senare avbokning medges ingen återbetalning. 25% av resan betalas vid anmälan.

Har du frågor, kontakta oss gärna: info@executivespeakingpartner.se, Janet Berlin 070-585 21 91, Ingrid Lindmark 070-374 28 53.